Eğitim Bir Sen'den maaş promosyonları için imza kampanyası

Eğitim Bir Sen Eskişehir 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Akar, maaş promosyonu anlaşmalarının iptali için imza kampanyası başlattıklarını duyurdu.

ESKİŞEHİR 27.09.2022, 17:26 28.09.2022, 13:03
Eğitim Bir Sen'den maaş promosyonları için imza kampanyası

İbrahim Akar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Eğitim-Bir-Sen Eskişehir 1 Nolu Şube olarak ilimizde yapılan maaş promosyon anlaşmalarının feshedilerek günümüz ekonomik şartlarına uygun yeni bir promosyon anlaşması yapılması için şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar herkesin malumudur. 

Şube Yönetim Kurulu olarak 26 Eylül tarihinde aldığımız karar doğrultusunda yarından itibaren yeni bir adım atıyor maaş anlaşmalarının iptal edilmesi için tüm kurumlarımızda imza kampanyası başlatıyoruz. 

Tüm eğitim çalışanlarımızı imza kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. 

İHALE YENİLENSİN PROMOSYON GÜNCELLENSİN!" 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
ESKİŞEHİR İL İLÇE MEM ÇALIŞAN MEMURLAR HİZMETLİLER 4/B SÖZLEŞMELİLER 2 yıl önce
YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK BANKA PROMOSYONLARI İPTAL EDİLMEK ÜZERE SİZ MALUM SEN KALKMIŞSINIZ ORTAYA YANİ DÜŞMÜŞSÜNÜZ ONDAN SONRA KALKIP BİZ YAPTIK BİZ ETTİK REKLAMI YAPACAKSINIZ HADİNİN ORDAN MEMUR HİZMETLİ 4/B SÖZLEŞMELİ DÜŞMANLARI GİDİN SİZ ÖĞRETMENLERİN HAKKINI SAVUNUN ÖĞRETMENLERDEN KAN AKIYOR BİZ MEMURLAR HİZMETLİLER 4/B SÖZLEŞMELİ MEMURLARDAN SUMU AKIYOR ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN 15.000.00 TL. MAAŞ ALIYORSUNUZ HALEN DAHA GÖZÜNÜZ DOYMUYOR ŞÜKÜR ETMEDİĞİNİZ SÜRECE İNŞALLAH ALLAH ELİNİZDE OLANIDA ALIR.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@