Eğitim Bir Sen Eskişehir şubesi ödülleri dağıttı!

Eğitim Bir Sen himayesinde ve Genç Memur Sen yürütücülüğünde geleneksel olarak düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin ödül törenini yapıldı...

ESKİŞEHİR 10.06.2022, 09:40
Eğitim Bir Sen Eskişehir şubesi ödülleri dağıttı!

Eğitim Bir Sen himayesinde ve Genç Memur Sen yürütücülüğünde her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 5'incisi düzenlenen “Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinin ödül töreni öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Projede bu sene incelenen kitap, Şule Yüksel Şenler’in 'Huzur Sokağı' eseri oldu. 30 okuldan yaklaşık 350 öğrenciye kitap dağıtıldı. Her okuldan bir gönüllü danışman öğretmen rehberliğinde öğrenciler kitabı okuyup eserle ilgili bir kompozisyon yazdılar. Yazılan kompozisyonlar değerlendirme komisyonu tarafından titizlikle okunup değerlendirildi ve en başarılı 10 yazı ödül almaya hak kazandı.

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı İbrahim Akar yaptığı açıklamada, emeği geçenlere teşekkür etti, yazdıkları eserleriyle ödüle layık görülen öğrencileri ise tebrik ederek başarılar diledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
SENDİKANIN ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİ GÜNLERDE SENDİKA İÇİN MÜCADELE EDEN NEFERLERİ. 2 yıl önce
SENDİKANIN ZOR ZAMANLARINDA CİDDİ HİÇ BİR EYLEMİNDE YOTUNUZ ZAMANINDA ÇİLE ÇEKENLER YOĞURDI MAYALADI SİZ MENFAATÇİLER OLARAK GELMİŞSİNİZ KAYMAĞINI YİYİYORSUNUZ SİZİN GİBİ YÖNETİCİLERİN SİZİN GİBİ BAŞKANLARIN SİZİN GİBİ SENDİKA YÖNETİCİLERİNİN YÜZÜNDEN KURUCU BAŞKANIN KEMİKLERİ SIZLIYOR KURUCU BAŞKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA NEREDE DOĞDU KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ MEZARI NEREDE BU SENDİKAYI NEDEN KURDU HİÇ BİRİNİZ A SINI BİLE BİLMEZSİNİZ MENFAAT İÇİN GELMİŞSİNİZ TEPEDEN İNME BAŞKAN OLMUŞSUNUZ ALLAH BUNLARI SİZLERDEN ÇIKARACAK.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@