Emine Nur Günay'dan dikkat çeken mesaj!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ESKİŞEHİR 30.04.2022, 13:38 30.04.2022, 17:33
Emine Nur Günay'dan dikkat çeken mesaj!

Emine Nur Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Hak ile batılın ayrıldığı ay 

Rahmetin yağmur gibi yağdığı ay 

Gönüllerin huzur ile dolduğu ay 

Sabır ile oruçların tutulduğu ay 

Bayramına eriştiğimiz kıymetli bereketli mukaddes ay. 

Ömrümüzün en değerli hasat mevsiminde inşallah yaptığımız ibadetler, iyilikler ve dualar ile yenilenme fırsatı bulduk. Yoksulların, düşkünlerin, muhtaçların, kimsesizlerin hatırlandığı ve korunduğu bir ay olarak Ramazan-ı Şerif-i tamamladık. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı her zamanki gibi millet olarak yaşadık. 

Peygamber Efendimiz (s.a.s) ashabına şöyle seslenmiştir: “Ramazan ayı size bereketiyle geldi, Allah bu ayda sizi zengin kılar, bundan dolayı size rahmet indirir, hataları yok eder, bu ayda duaları kabul eder. Allah Teâlâ sizin ibadet ve hayır konusunda birbirinizle yarış etmenize bakar ve meleklerine karşı sizinle övünür. O halde iyilik ve hayırdan yana Allah Teâlâ'ya kendinizi gösterin. Ramazan ayında Allah'ın rahmetinden kendisini mahrum eden kimse bedbaht kimsedir.”bu mübarek ayı umuyorum ki hakkıyla idrak edenlerden olmuşuzdur. Ramazanın kalplerimize, evlerimize, sofralarımıza ve aile bağlarımıza getirdiği bereket ve rahmet için ne kadar şükür etsek azdır. Ramazanın manevi iklimini milletimiz ile birlik ve beraberlik içinde geçirmenin de şükrünü yaşıyoruz. 

Bütün bir ay boyunca tutulan oruçların, kılınan namazların, yapılan yardımların ve duaların kabul olması dileğiyle başta Eskişehirli hemşerilerim olmak üzere, devletimizin, milletimizin ve tüm Müslüman âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. 

İyi Bayramlar…" 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@