Emirdağlılar Vakfı'na flaş aday!

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, vakıf genel kurulunda Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala'nın aday gösterildiğini duyurdu.

ESKİŞEHİR 20.05.2022, 23:27 22.05.2022, 18:19
Emirdağlılar Vakfı'na flaş aday!

Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 22 Mayıs tarihinde genel kurulunu yapacak.

Genel Kurul için hazırlıklar sürerken, adaylar da çalışmalarını hızlandırıyor.

Bu kapsamda Orhan Özkır ile Sibel Erenoğlu aday olduklarını açıklamışlardı.

Bugün gece geç saatlere kadar Şoförler Odası'nın çok amaçlı salonunda genel kurulun tek aday ile yapılması yönünde toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı sonunda açıklama yapan mevcut başkan Murat Kahya, Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala'nın aday olduğunu duyurarak, Pala üzerinde birleşilmesi gerektiğini ve diğer adayların birlik içerisinde hareket edilebilmesi için adaylıktan çekilmeleri gerektiğini savundu.

Dr. Veli Görkem Pala

Kahya açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: 

'VAKIF İKİ KİŞİDEN İBARET DEĞİLDİR'

"Son bir haftadır bütün Emirdağlılar tek liste etrafında birlik olsun söylemimize tek Gürler Koçak yanıt verdi. Daha önce vakfımızda 12 yıl hizmet eden sayın Orhan Özkır 6 yıl aradan sonra ben tekrar adayım çekilmeyeceğim dedi. Şahsım 6 yıldır, Orhan Özkır 12 yıl vakfa hizmet verdi. Bütün hemşerilerime çağrımdır. Vakıf 2 kişiden ibaret değildir. Ben ve ekibim genç dinamik hemşerilerimizi bir araya getirecek enerjisi ile Emirdağlıları bir araya getireceğine inandığımız Eskişehir 112 Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala Adayımız olmuştur. Şehirimize Bütün hemşerilerimize kaybedeni olmayan bir seçim diliyorum. Bu seçim kaybedeni olmayan bir seçim olacak, beraber güzel yarınlar herkese hayırlı olsun diliyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@