Emirdağlılar Vakfında aday sayısı düştü! Adaylıktan kim çekildi?

Murat Kahyaoğlu, Orhan Özkır ve Gürler Koçak Emirdağlılar Vakfı başkanlığına aday olmuşlardı... Hangi isim adaylıktan çekildi? İşte ayrıntılar...

ESKİŞEHİR 19.05.2022, 16:42 19.05.2022, 16:53
Emirdağlılar Vakfında aday sayısı düştü! Adaylıktan kim çekildi?

Murat KahyaoğluEmirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 22 Mayıs tarihinde yapılacak olan Genel Kurulu'nda aday olacağını ilan etmişti.

Avukat Gürler Koçak da adaylığını ilan eden isimler arasında yer almıştı.

Bu iki ismin yanı sıra Orhan Özkır da, "Bana ve ekibime gelen yoğun istek ve ilgi sebebiyle aday oldum, Emirdağlı tüm hemşerilerimin birlik ve beraberliğinin sağlanması, vakfın kuruluş amaçları doğrultusunda faaliyetlerinin tekrar işlevsel hale getirilmesi ve vakfın saygınlığının tekrar kazanılması temel amacımdır" diyerek aday olduğunu açıkladı.

Emirdağlılar Vakfı kongresine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Murat Kahyaoğlu tarafından yapılan açıklamada, Gürler Koçak'ın adaylıktan çekildiği aktarıldı. Kahyaoğlu açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

'TÜM ADAYLAR ADAYLIKTAN ÇEKİLSİN'

"6 yıldır Emirdağlılar Vakfı Başkanı olarak görev yapıyorum. Maddi ve manevi olarak vakfımız için bir çok çalışmaya imza attık. Son 1 haftadır tek adaylı bir seçim olsun diyerek bütün Başkan adayları ile görüşmeler yaptık. Her şey bir bütün beraber güçlü bir Emirdağlılar Vakfı tesis etmekti. Çağrımıza sessiz kalmayarak 'ben birlik ve beraberliğe varım' diyerek Avukat Gürler Koçak adaylıktan çekilmiştir. Diğer adaylara da çağrımızdır. Gelin bir olalım, beraber olalım, Emirdağlılar için bütün tek adaylı bir liste için sizler de sessiz kalmayın. Emirdağlılar bir beraber olmalı. Başka bir Emirdağ yok."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@