banner298

banner194

ESGİAD Ulaş Entok ile devam kararı aldı!

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) olağan genel kurulu gerçekleştirildi... Mevcut Başkan Ulaş Entok güven tazeledi... İşte ayrıntılar...

ESKİŞEHİR 28.12.2022, 13:19 28.12.2022, 13:34
ESGİAD Ulaş Entok ile devam kararı aldı!

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) olağan genel kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda mevcut Başkan Ulaş Entok güven tazeleyerek genişletilmiş yönetim kuruluyla yeniden başkanlık görevine seçildi. 

ESGİAD 8. olağan genel kurulunu Ahmet Reha Yereşen başkanlığında Yavuz Tuna, Bülent Şarlar ve Av. Cihan Gürsoy deneyimli isimlerden oluşan divan heyeti yönetti. 

2019 – 2022 yıllarını kapsayan idari, mali ve denetim raporlarının tek tek okunduğu ve oy birliği ile ibra edildiği kurulda ESGİAD tüzüğünde bazı değişikliklerin yapılması da Hazirun tarafından oy birliği ile kabul edildi. 

Kongrede konuşan ESGİAD Başkanı Ulaş Entok tek adaylı bir kongreye neredeyse üyelerin tamamının katılım sağlamasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek şunları ifade etti: 

'ESGİAD ESKİŞEHİR'İN KARDEŞİDİR'

“ESGİAD dışarıdan bakanlar için bir SİAD ya da STK gibi görünebilir. Ancak ESGİAD bu kapıdan içeri giren herkesin çok iyi bildiği büyük ve güçlü bir ailedir. Yaşadığımız pandemi süreci ya da diğer olumsuz koşullara rağmen aktif ve tüm üyelerimizin yanında olan bu aile ile yeni dönemde çok büyük ve tüm şehre katma değer sağlayacak projeler üreteceğiz. Şehrin her kademesinde ideolojisi, siyasi eğilimi ve dünya görüşünü ayırt etmeksizin üyelerimiz ve gençlerin destekçisi olacağız. Üstelik ilerleyen günlerde lansmanını yapacağımız bir Eskişehir projesi olan “Bor Platformu” ile iddialıyız ki tüm şehri aynı masada buluşturacağız. Geçtiğimiz dönem odalar, siyasi partiler, bürokrasi, yerel yönetimler, Eskişehirspor ve çeşitli idari kadrolarda bazı değişimler yaşandı ve başta ESGİAD üyelerimiz olmak üzere gençler şehir yönetiminde sorumluluk aldılar. Bu sorumluluğu daha da büyütmek için elimizden gelen tüm çabayı harcayacağız. Yıllardır şehirde bir ağabey sorunu var diye herkes serzenişte bulunuyor. Biz buna hiç takılmıyor ve diyoruz ki Eskişehir’in ağabeyi yoksa kardeşi var. ESGİAD bu şehrin en güçlü, en çalışkan kardeşi olarak göreve hazırdır” 

ONURSAL BAŞKAN ERDAL ŞAHBAZ

ESGİAD olağan genel kurulunda dernek kurucularından eğitimci Erdal Şahbaz’a yönetim kurulu önergesiyle Onursal Başkanlık taltif edilirken, geçmiş dönemlerde başkanlık görevi icra etmiş Ferhat Alkara’ya da teşekkür plaketi takdim edildi. 

ESGİAD kurucularından Şahbaz kendisine taltif edilen Onursal Başkanlık görevinden dolayı çok gurur duyduğunu belirtirken, “biz 15 yıl önce bu derneği kurarken bugünleri hayal etmiştik. Bugün ne kadar doğru bir işe kalkıştığımızı bir kez daha anladım. Geçmişine ve kurucu değerlerine bu kadar bağlı ve vefalı bir sivil toplum kuruluşu olmak ve vefayı unutmamak çok kıymetli. Sevgili Ulaş Entok, yönetim kurulu ve tüm haziruna teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İŞTE ESGİAD YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Tamamlanan genel kurulun ardından ESGİAD’ın 8. dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Ulaş Entok

- Barış Can Öztürk

- Batuhan Eldem

- Ece Erçelebi Aktürk

- Emirhan Çokaygil

- Kerem Toparlar

- Mert Aydoğan

- Niyazi Çelik

- Neşet Altınel

- Safa Üstünbaş

- Özge Uçmazbaş

- Umut Rallas

- Yusuf Ünal

- Yusuf Melih Turan

- Yücel Akpınar

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@