Eskişehir'de 29 Ekim coşkusu

Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları Porsuk Çayı’nda düzenlenen botlarla fener alayı ve flyboard gösterisi ile tamamlandı.

ESKİŞEHİR 30.10.2021, 16:34
Eskişehir'de 29 Ekim coşkusu

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Porsuk’ta botlarla fener alayını binlerce Eskişehirli büyük coşkuyla izledi. Fener alayının öncesinde Porsuk Çayı üzerinde nefes kesen bir flyboard gösterisi gerçekleştirildi. 

Porsuk Çayı üzerindeki köprülerde ve kıyılarda yerini alan binlerce Cumhuriyet sevdalısına Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından Türk bayrakları dağıtıldı. Fener Alayı kortejinde bulunan tekne üzerinden Eskişehirlileri selamlayan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Mustafa Kemal’in askerleri, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu ki bana sizler gibi cumhuriyet aşığı hemşehrilerim var” dedi. Fener Alayı kortejine Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@