banner298

banner194

Eskişehir'de Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi açılıyor

Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, yenileme çalışmaları tamamlanan ve yakında açılması planlanan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi’ni inceledi...

ESKİŞEHİR 26.02.2023, 13:11
Eskişehir'de Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi açılıyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, yenileme çalışmaları tamamlanan ve yakında açılması planlanan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Tepebaşı Belediyesi, kente değer katacak yatırımlarına devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bahçelievler Mahallesindeki yenileme çalışmaları tamamlanan ve yakında açılacak olan Bahriye Üçok Eğitim ve Gelişim Merkezini gezerek merkez hakkında bilgi aldı. 9 derslik, 3 etüt salonu ve 1 tane de çok amaçlı salonu bulunan merkezde, 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan öğrencilerin hem derslerini hem de girecekleri sınavları destekleyici programlar verilecek.

Çocuklar bizim geleceğimiz

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ataç, “Çocuklarımıza ne kadar değer verdiğimi, her fırsatta dile getiriyorum. Onlar bizim geleceğimiz, gelişimlerine katkı vermek adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Her projemizde çocuklarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Bu anlamda yakında hizmete açılacak merkezimizde alanında uzman eğitmenler görev alacak ve Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun biçimde okullarına destek olacak nitelikte kurslar verilecek. Şimdiden kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Ataç’a incelemeleri esnasında Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır da eşlik etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@