Eskişehir'de bir tüketici derneği daha kuruldu

Eskişehir'e Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Derneği (TÜKBİLDER) kuruldu. Derneğin başkanı Sülahi Özalp açıklamalarda bulundu...

ESKİŞEHİR 23.06.2021, 13:03
Eskişehir'de bir tüketici derneği daha kuruldu

Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Derneği (TÜKBİLDER) Başkanı Sülahi Özel, derneğin kuruluşulan ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"TÜKBİLDER'in amacı, tüketici bilincinin artırılması ve tüketici hakları konusunda tüketicilerimizi bilgilendirmek olacaktır.  TÜKBİLDER özellikle tüketicilerin mal ve hizmet alımlarında yaşadıkları veya yaşayacakları olumsuzluklar karşısında ne gibi haklara sahip oldukları konusunda her zaman bilgilendirme faaliyeti içerisinde yer alacaktır. TÜKBİLDER'in hiçbir ticari, siyasi ve politik bağlılığı olmayacağı gibi, bütünüyle üyelerinin gönüllü katkı ve katılımlarıyla çalışmalarını sürdüren, kıymetli tüketicilerimizin hizmetinde olan bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulamak isteriz" dedi.  

TÜKBİLDER kurucu isimleri şöyle oluştu:

- Sülahi Özalp (Başkan) 

- Adnan Yenidoğan

- Fatma Dağ

- Yıldıray Öncül

- Levent Sert

- Uğur Dere

- Abdullah Yılmaz.

Tüketiciler sorunları için derneğe şu adresin ulaşabilirler: İstiklal Mahallesi Ertuğrul Bey Sokak Özer İşhanı 2. Kat No: 218 (Esnaf Sarayı C kapısı karşısı).

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@