Eskişehir'de din dersi karşıtlığı ve eşcinsellik propagandası iddiası!

Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı İbrahim Akar, marjinal grupların okullarda din dersi karşıtlığı ve eşcinsellik lehine propaganda yaptıklarını iddia etti.

ESKİŞEHİR 15.02.2022, 20:58 16.02.2022, 18:10
Eskişehir'de din dersi karşıtlığı ve eşcinsellik propagandası iddiası!

Başkan İbrahim Akar açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Son birkaç gündür okulların önünde zorunlu din dersi karşıtlığı ve cinsiyetsiz eğitim gibi konularda bildiri dağıtıldığını görüyoruz. Lise önlerinin marjinal örgütlerin  propaganda sahasına dönmesinden rahatsızlık duyan veli ve öğretmenlerden sayısız telefon aldım. Toplumu germek ayrıştırmak ve çatıştırmanın cinsiyet eşitliği adı altında eşcinselliği meşrulaştırmanın bir başka senaryosuna çocuklarımızın alet edilmeye çalışıldığının farkındayız.

En değerli varlığımız ülkemizin geleceği çocuklarımızın içine çekilmek istenildiği sığ ve kısır ideolojik yapıları ve onların arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyoruz. Daha düne kadar ellerine geçen her fırsatta sokaklara inip şehirleri savaş alanına çevirenler, işyerlerini yağmalayanlar, devlet dairelerinin camlarını indirenler, araçları yakıp yıkanlar, 1 Mayıs ve Gezi Parkı eylemlerinde halkı polisle çatışmaya çağıranlar bugün okulların önünde  çocuklarımızı kirli planlarına alet etmeye çalışıyorlar. Bu oyun karşısında gençlerimizi ve aileleri uyanık olmaya, geleceğimiz olan çocuklarımızı tarihin çöplüğünde yerini almış ideolojilerden uzak durmaya çağırıyor, emniyet birimlerini de bu hususta gerekli önlemleri almaya davet ediyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@