Eskişehir'de dört ilçede kar tatili!

Eskişehir'de Günyüzü, Han, Mihalıççık ve Sivrihisar ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi...

ESKİŞEHİR 03.03.2022, 10:50 03.03.2022, 11:45
Eskişehir'de dört ilçede kar tatili!

Günyüzü ilçesinde İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitime 1 gün arayla ara verildi. Günyüzü Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde mevcut olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 3 Mart 2022 Perşembe günü 1 gün süreyle, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim öğretime devam edilmesine, engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir” denildi.

Eskişehir’in Han ilçesinde de kar yağışı sebebi ile okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Eskişehir ve ilçelerinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı. Han ilçesinde şiddetini arttıran kar yağışı, cadde ve sokaklarda aksaklıklara sebep oldu. Bu kapsamda Han İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile eğitime 1 günlüğüne ara verildi.

Öte yandan, Eskişehir genelinde etkisini sürdüren kar yağışından dolayı Mihalıççık ve Sivrihisar ilçelerinde de okullardaki eğitim öğretime ara verildi.
Mihalıççık ilçesinde kar yağışı sebebi ile ilçe genlinde eğitim öğretime 1 gün ara verildi. İlçede yoğun şekilde yağan kar, hava sıcaklığını eksi 3 dereceye kadar düşürürken, ulaşımda da aksamalara neden oldu. Bu kapsamda Mihalıççık İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile eğitime 1 günlüğüne ara verildi. Eskişehir’in bir diğer ilçesi olan Sivrihisar ilçesinde de İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile taşımalı eğitime yine 1 günlük ara verildi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@