banner298

banner194

Eskişehir'de kadınlar güç birliği yapacak!

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen, TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elif Gürkaynak ile buluştu...

ESKİŞEHİR 14.10.2022, 12:28
Eskişehir'de kadınlar güç birliği yapacak!

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zuhal Şen ve Yürütme Kurulu üyeleri, aynı zamanda Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyelerinden olan TOBB Eskişehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elif Gürkaynak ve ekibi ile fikir alışverişinde bulunmak üzere ETO Toplantı Salonunda bir araya geldiler.

Kadınlar ve çocuklar için yapılabilecek çalışmaların görüşüldüğü, fikirlerin tartışıldığı görüşmede, önümüzdeki günler yapılacak işbirlikleri için yol haritası belirlendi. Misafirperverlikleri için Gürkaynak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Şen, “Aynı zamanda Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyelerimizden olan Sayın Gürkaynak ve komite üyeleri ile uyum içinde çalışmalar yürüttük. Yeni dönemde de şehrimizde kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin toplumsal girişimler ve savunma yoluyla eşitliğin geliştirilmesi, cinsiyet eşitliği için daha duyarlı bireyler oluşturulması ve şiddetin hayatın her alanında sıfırlanması adına projelerimiz devam edecektir”dedi.

Gürkaynak ise Eskişehir Kent Konseyi kadın Meclisi’nin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Pandemi döneminde de kadınlarımız için yürüttüğünüz başarılı çalışmalar örnek teşkil etti. Daha önce olduğu gibi şimdide kadınlarımızın ekonomik ve sosyal alanlarda güçlenmesi için Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi olarak her zaman işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@