Eskişehir'de makine mühendislerinden görkemli tören!

Eskişehir Makina Mühendisleri Odası 68. Yıl Plaket töreni gerçekleştirildi. Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Arslan Kabukçuoğlu ve Nuray Akçasoy da katıldı...

ESKİŞEHİR 06.11.2022, 20:13
Eskişehir'de makine mühendislerinden görkemli tören!

Makina Mühendisleri Odası 68. Yıl Plaket töreni gerçekleştirildi. Plaket törenine CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve çok sayıda davetli katıldı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener konuşmasında şunları söyledi:  

"68. yılına giren Odamızın kuruluşunda 902 olan üye sayımız bugün 122 bini geçmiştir. Türkiye genelinde 18 Şube, 97 il-ilçe temsilciliği, 10 mesleki denetim bürosu, yüzlerce işyeri temsilciliği, eğitim merkezimiz ve ülke çapında yaygın eğitim merkezleri, 4 uygulamalı eğitim merkezi, akredite onaylanmış kuruluşlarımız, 800’e yakın çalışanımız, düzenli yayın çalışmaları, ulusal ölçekli kongre, kurultay, sempozyumlar; binlerce kurs, seminer, söyleşi, panel ile büyük bir örgütlülüğe ulaşmış durumdayız. Eğitim programlarının üyelerimizin tüm uzmanlık alanlarını kapsayacak şekilde genişletme çalışmalarını da sürekli olarak geliştiriyoruz. Odamız, kamusal sorumlulukla yürüttüğümüz mesleki denetim, periyodik kontrol ve diğer mesleki etkinlikler ile kamuoyunda saygın bir konuma ulaşmış; Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği TMMOB’nin en büyük Odası haline gelmiştir. Ulaştığımız Oda yapısı ve mesleki hizmet düzeyinden dolayı bütün emeği geçenler olarak gurur duyabiliriz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@