banner298

banner194

Eskişehir'de su balesi gösterisi gerçekleştirilecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünya Su Günü dolayısıyla 'Su Balesi Gösterisi' gerçekleştirilecek...

ESKİŞEHİR 20.03.2023, 16:04 20.03.2023, 16:07
Eskişehir'de su balesi gösterisi gerçekleştirilecek!

22 Mart Dünya Su Günü’nde ‘Su’yun Değişimi Ol’ isimli projeyle Yıldızlar Su Kulübünün senkronize sporcuları tarafından dans ve tiyatral gösterilerle gerçekleştirilecek “Su Balesi Gösterisi” önemli bir farkındalığa imza atacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı proje Tepebaşı Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü ile Tepebaşı İklim Sözcüleri ve Eskişehir Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilecek.

Programda Eskişehir Yıldızlar Gençlik Spor Kulübü sporcularının combo, düet ve solo su balesi gösterisinin yanı sıra suyun önemine ilişkin Birleşmiş Milletler Su Konferansında belirlenen 2023 yılı teması “Sinek Kuşunun Hikayesi” tiyatral olarak sergilenecek.

İkinci kısımda ise “Sinek Kuşu” performans gönüllüsü salondaki sporcular, sudaki sporcular ve salondaki çocuklarında katılımı ile birlikte kapanış dansı yapılacak.

Su kaynaklarının önemine dikkat çekmek ve kaynakların sürdürülebilir yönetimine odaklanılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliği başta afet bölgesinden şehrimize gelen depremzede aileler ve çocukları olmak üzere Eskişehirliler takip edebilecekler.

Gösteri programı 22 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Kentpark Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşecek.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@