Eskişehir'de ücretsiz beslenme desteğine ara verildi!

Tepebaşı Belediyesi’nin ilkokul öğrencileri için başlattığı beslenme desteğine dönem tatili nedeniyle 23 Ocak-03 Şubat tarihlerinde ara verilecek...

ESKİŞEHİR 19.01.2023, 13:21
Eskişehir'de ücretsiz beslenme desteğine ara verildi!

Tepebaşı Belediyesi’nin ilkokul öğrencileri için başlattığı ve bugüne kadar 11 bin öğrenciye ulaşan beslenme desteğine dönem tatili nedeniyle 23 Ocak-03 Şubat tarihlerinde ara verilecek.

Tepebaşı Belediyesi ağırlaşan ekonomik şartlarda vatandaşlar için destek niteliğinde çalışmalar yapmaya devam ediyor.

İlkokul öğrencisi çocuklar için hayata geçirilen beslenme desteği projesi de kısa sürede çok sevildi. Proje ile belediye ekipleri tarafından özenle hazırlanan öğünler, yine belediye çalışanları tarafından öğrencilere beslenme olarak ikram ediliyor. Okul girişinde açılan stantlar ile beslenmeler çocuklara ulaştırılırken, proje velilerden de takdir topluyor.

İlk olarak Fevzi Çakmak, Sakintepe, Sütlüce ve Esentepe Mahallelerinde bulunan okullarda başlatılan proje kapsamında 11 bin öğrenciye ücretsiz beslenme ulaştırıldı. Belediye yetkilileri, çalışmanın ilçe genelinde yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Dönem tatili arası

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ilkokul öğrencileri için gerçekleştirilen beslenme desteği hizmetine, 23 Ocak – 03 Şubat tarihlerinde, dönem tatili nedeniyle ara verileceğini bildirdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@