banner298

banner194

Eskişehir'de yeni doğanlar hediyelerle karşılanıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, merkez dışındaki 12 ilçede başlattığı ‘Hoş Geldin Eskişehirli Bebek’ ziyaretleri devam ediyor.

ESKİŞEHİR 16.09.2022, 16:51
Eskişehir'de yeni doğanlar hediyelerle karşılanıyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mutlu günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz yıllarda başlayan ve vatandaşların da takdirini toplayan “Hoş Geldin Eskişehirli Bebek” uygulaması kırsal ilçelerde devam ediyor. Yeni çocuk sahibi olan ailelere ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Han’da gerçekleştirdiği ziyarete Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da katıldı. Han ilçesinde yeni doğan bebeklere “Hoş geldin” diyen Erdal Şanlı, aileleri tebrik ederek sağlık ve mutluluk diledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in tebrik mektubu ile bebeklerin ihtiyaçları için hazırlanan bebek çantasını ailelere hediye eden ekipler, ailelerden gelen talepler doğrultusunda ziyaretlerin devam edeceğini ifade ettiler. 

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kırsal ilçelerde ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan ailelerin uygulamadan faydalanmak için 0222 21155 00 / 1374 üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@