banner298

banner194

Eskişehir'de yürüyerek toplantı yaptılar

Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi, bu haftaki toplantısını yürüyüş metoduyla gerçekleştirdi.

ESKİŞEHİR 27.07.2022, 14:24
Eskişehir'de yürüyerek toplantı yaptılar

Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Kanlıkavak Parkı’ndan başlayan toplantısı, yaklaşık 2 km’lik bir yürüyüşle toplantı gündeminin tamamlanmasının ardından sonlandı. 

Toplantının ardından açıklama yapan Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi temsilcisi Aslı Alpay şunları söyledi: 

"Kadın Meclisi olarak bugün yürüyüş toplantısı yapıyoruz. Bildiğiniz gibi günümüzde hareketlilik, sağlık açısından ve kolektif enerjiyi canlandırması açısından çok önemli. Bu nedenle biz de toplantımızı alışlımış bir şekilde oturarak değil de yürüyerek, hareket halinde yapmak istedik. Buradaki amacımız hem kendi sağlığımızı korumak hem de bu konuda farkındalık yaratmak. Bu konuda yapılan araştırmalar gösteriyor ki insanların hareket ederek, ayakta yaptıkları toplantıların yeni fikirler üretilmesinde olumlu yönde katkısı var. Yani yürüyüş toplantıları hem sağlık açısından hem de toplantı verimliliği açısından gayet olumlu sonuçlar doğuruyor. Biz de bugün adımlarımızı atarken yeni projeler ve faaliyetler planladık, çok güzel sonuçlar aldık. Yürüyüş toplantısını herkese tavsiye ediyoruz." 

Yürüyüş toplantısında yer alan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru da kadın meclisi üyelerine farkındalık yaratan bu toplantı metodunu Eskişehir’de hayata geçirdikleri için teşekkür ederek belirli zaman aralıklarıyla bu metodu uygulamanın faydalı olacağını, bu uygulamanın Odunpazarı Kent Konseyi’nin örnek teşkil edecek faaliyetlerinden biri olacağını düşündüğünü dile getirdi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@