banner298

banner194

Eskişehir'de yüzlerce öğrenciye saç kesim desteği!

Büyükşehir Belediyesi ESMEK tarafından ekonomik olarak zorlanan ailelere destek amacıyla başlatılan çocuklara yönelik ücretsiz saç kesimi projesi tamamlandı.

ESKİŞEHİR 12.09.2022, 14:11
Eskişehir'de yüzlerce öğrenciye saç kesim desteği!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik olarak zor günlerden geçen vatandaşlara destek amaçlı çalışmaları sürüyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) tarafından hayata geçirilen öğrencilere yönelik ücretsiz saç kesimi projesi ile kent merkezinin yanı sıra ESMEK kurs merkezlerinin bulunduğu ilçelerde de çalışma yapıldı. 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda görevli uzman personellerin yaptığı çalışma, İnönü, Sarıcakaya, Mihalgazi, Alpu, Beylikova, Çifteler ve Emek ESMEK Emek Eğitim Merkezlerinde gerçekleştirildi. 

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen çalışmadan 500 öğrenci faydalanırken, aileler proje nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler. Yaş sınırı olmaksızın lise son sınıfa kadar eğitim gören çocuklara verilen hizmet nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler ise, “Okulumuza mutlu bir şekilde gittik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler. 

Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ESMEK yetkilileri de yeni eğitim yılında tüm öğrencilere başarılar dilediler. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@