Eskişehir'deki o kadınlardan önemli başarı!

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak’ın mentorluk yaptığı, Fatma Çöpoğlunun hazırladığı proje ödüle layık görüldü...

ESKİŞEHİR 08.02.2022, 11:35
Eskişehir'deki o kadınlardan önemli başarı!

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak’ın mentorluk yaptığı proje, 'Geleceği Yazan Kadınlar Projesi İklim Fikir Maratonu Final ve Ödül Töreni’nde üçüncülüğe layık görüldü.

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde yürütülen Geleceği Yazan Kadınlar Projesi İklim Fikir Maratonu Final ve Ödül Töreni’ne katıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıran ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu’nun katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kadın girişimcilerin yanında olmaya devam edeceğiz

Törende, Fatma Çöpoğlu’nun hazırladığı ve TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak’ın mentorluk yaptığı, CH+.ai ismini taşıyan, biyogaz tesislerini uzaktan izlemeyi, olası tehlikeler için erken uyarı vermeyi, proses arızalarının önüne geçmeyi ve tesisleri daha verimli hale getirmeyi amaçlayan proje üçüncü oldu. Geleceği Yazan Kadınlar Projesi İklim Fikir Maratonu’nun çok başarılı geçtiğini belirten TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, kadın girişimcilerin yanında olmaktan mutluluk duyduğunu ve bu vizyonla hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@