banner298

banner194

Eskişehir DEVA afet bölgesinde

DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş ve Sivrihisar İlçe Başkanı Şenol Çakır Sivrihisar'daki afet bölgesini ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 13.08.2021, 13:51
Eskişehir DEVA afet bölgesinde

DEVA Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Haşim Ateş, Sivrihisar İlçe Başkanı Şenol Çakır ve İl yönetiminden oluşan heyet geçtiğimiz günlerde Sivrihisar ilçesinde meydana gelen sel felaketinde oluşan hasar ile ilgili geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Sel felaketinin en çok yaşandığı Mülkköy, Oğlakçı, Demirci ve Ortaklar mahallelerinde incelemelerde bulunan heyet, mahalle muhtarlarından selin bilançosunu öğrendikten sonra mahalle sakinleriyle birebir görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Çok sayıda küçükbaş ve büyükbaş hayvan zaiyatının yaşandığı felakette, evlerde, altyapıda oluşan hasarlar ve tarım ürünlerinde meydana gelen kayıplar ile ilgili dertlerini anlatan mahalle sakinleri yardım beklediklerini dile getirdiler. 

DEVA Partisi heyeti, Oğlakçı Mahallesi Muhtarı ile yapılan görüşme esnasında İYİ Partili heyet ile karşılaştı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, İl Başkanı Eren Ekmen ve il yönetiminden oluşan heyet ile DEVA Partisi heyeti, Oğlakçı köyünde sel felaketinin olumsuz sonuçlarını incelerken bir araya geldiler ve görüş alışverişinde bulundular. Sohbetin konusu muhalefetin sahada vatandaşın yanında olduğu ama iktidarın ortada olmadığı idi. İki parti yetkilileri yaşanan zaiyatla ilgili notlar aldı ve gerekli mercilerce çözüm arayışına gidileceğinin sözünü verdi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@