Eskişehir'e yeni bir park geliyor!

Odunpazarı Belediyesi, sağlık çalışanlarına vefasını göstermek için 'Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı' yaptı...

ESKİŞEHİR 10.03.2022, 15:23
Eskişehir'e yeni bir park geliyor!

Odunpazarı Belediyesi, COVİD-19 (korona virüs) pandemisinde hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin adını yaşatmak ve bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan sağlık emekçilerine olan vefa borcunu ödemek için Vadişehir Mahallesine ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı’ yaptı. Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtının da bulunduğu parkın açılış töreni, 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak. Törende aynı zamanda Odunpazarı Belediyesi ve SES Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Emek Şiir Ödülünün, ödül töreni de gerçekleştirilecek.

Odunpazarı Belediyesi, COVİD-19 (korona virüs) pandemisinde hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin adını yaşatmak ve bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan sağlık emekçilerine olan vefa borcunu ödemek için Vadişehir Mahallesine ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı’ yaptı.

Eskişehir Bilecik Tabip Odası (EBTO), Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şubesi ile Odunpazarı Kent Konseyi’nin talebi üzerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile yapılan Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkında, bir de anıt bulunuyor. Pamukkale Sokak’ta bulunan Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı, 12 bin 530 bin metrekarelik alanda yer alıyor.

2021 yılı Aralık ayında gerçekleştirilen meclis toplantısında alınan karar sonrasında çalışmaları başlatılan parkta, çalışmalar sona erdi. Kafeterya, süs havuzu, havuz seyir terası, pergole, çiçekli tak, kent mobilyaları, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, bisiklet parkuru, matematik adası ve yürüyüş yollarının bulunduğu Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı ve Anıtının açılışı, 12 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 14.00’de başlayacak olan törene, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi ile SES Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri de katılacak.

Açılış töreninde aynı zamanda Odunpazarı Belediyesi ve SES Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen Emek Şiir Ödülünün, ödül töreni de yapılacak. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@