Eskişehir İYİ Parti'den SMA kampanyası!

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından SMA hastası bebekler için kampanya başlatıldı... İşte ayrıntılar...

ESKİŞEHİR 13.02.2022, 12:29
Eskişehir İYİ Parti'den SMA kampanyası!

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na bağlı Toplumsal Politikalar Başkanlığının başlattığı proje kapsamında, Eskişehir'de SMA hastası bebeklere destek amacıyla 14 Şubat Sevgililer Günü temalı kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında, Sevgililer Günü'nda hediyelere harcanacak paralar İYİ Parti binasında kurulan sandıkta toplanacak. İsteyen vatandaşlar, SMA'lı çocuklar için o kutuya bağışlarını atabilecekler.

Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, şu ifadelere yer verdi: 

TEK UMUDUMUZ TEDAVİ OLABİLMELERİ

“Dünyada 10 binde 1, ülkemizde ise 6 bin doğumda 1 bebegimiz SMA hastası olarak dünyaya geliyor. Bebeklerimizin tedavileri hem maddi hem de manevi olarak çok zor bir süreç. Yurt dışında tedavi görüp ilaçlarını almaları için gönüllüler ve aileleri kampanyalar sürdürüyorlar. Bizlerde bu kampanyalara destek amaçlı Toplumsal Politikalar İl Baskan Yardımcımız Saadet Yörükçü’nün devam ettirdiği bu kampanyalara maddi destek olmaya çalışıyoruz. Bu proje kapsamında Sevgililer Günü nedeniyle eşlerimize, arkadaşlarımıza alacağımız hediyelerin harcamasını SMA’lı bebeklerimiz için kullandık. Tek umudumuz bir an önce bu bebeklerimizin kampanyalarının bitmesi ve ilaçlarına kavuşmasıdır."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@