banner298

banner194

Eskişehir Karadenizliler Derneği'nde yeni yönetim!

Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 34. Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Yeni başkan Cevdet Kılıç oldu.

ESKİŞEHİR 16.01.2023, 17:31
Eskişehir Karadenizliler Derneği'nde yeni yönetim!

Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 34.Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde yeni başkan Cevdet Kılıç oldu.

Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 34. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığını eski milletvekili Murat Kahyaoğlu’nun yaptığı genel kurula AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar ile dernek üyeleri katıldı. Gerçekleşen genel kurul sonrası Cevdet Kılıç yeni başkan seçilirken, uzun yıllar dernek başkanlığını yürüten Ali Akyüz ise oy birliğiyle onursal başkanlığa layık görüldü. 

Tüm hemşehrilerimizi kucaklayan bir yapıda olacağız

Gerçekleşen genel sonrası konuşan Başkan Cevdet Kılıç, şehirde yaşayan tüm Karadenizlileri dernek çatısı altında buluşturmak istediklerini ifade ederek, “1969 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizde bir bayrak değişimi yaşandı. Genç ve dinamik bir ekip oluşturuldu. Arkadaşlarımızla birlikte amacımız; hizmet bayrağını üstlenip, her zaman olduğu gibi, Eskişehir Karadenizliler Derneği’ni doğru temsiliyetle bir adım daha ileriye taşımaktır. Beraber, birlikte, ortak aklın hakim olduğu anlayış, bu ekibin şiarı olacaktır. Şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimizi kucaklayan bir yapıda olacağız” dedi.  Önceki dönem başkanlarına şükranlarını sunan Başkan Kılıç, “Görevi devraldığım Sayın Onursal Başkanımız Ali Akyüz ve yönetimi başta olmak üzere derneğimizde başkanlık ve yöneticilik yapan tüm değerli büyüklerime katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Cevdet Kılıç

Asil Üyeler: Adem Yavuz Duran, Gökhan Koçal, Hakan Sarıcaoğlu, İhsan Özcan, İsmail Karış, Kerem Çakıroğlu, Mehmet Ertaş, Mehmet Salih Kılıç, Mustafa Karagülle, Süleyman Oğuzhan Nebioğlu, Orhan Kalaycı, Ömer Kurumehmetoğlu, Resul Mülazimoğlu, Temel Gündoğdu 

Yedek Üyeler: Ahmet Oflu, Ali Selim Aktaş, Doğan Çırakoğlu, Dursun Ali Aydın, Erdem Akcebe, Erkan Alkan, Emirhan Balıkçı, Fatih Güvercin, İrfan Kurt, Mehmet Coşkun, Mustafa Arslan, Necdet Yılmaz, Recep Özcan, Sultan Kılıç, Şenol Kılıç 

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Sevim, Rahmi Uzman, İbrahim Kutru, 

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ali Karabela, Mevlüt Çak, Ferhat Sarıcaoğlu

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@