banner298

banner194

Eskişehir Kent Konseyi ERİAD'la bir araya geldi

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve heyeti Eskişehir Rumelili İş İnsanları Derneği (ERİAD) ile bir araya geldi.

ESKİŞEHİR 15.09.2022, 14:36
Eskişehir Kent Konseyi ERİAD'la bir araya geldi

Eskişehir Kent Konseyi, Genel Kurul üyeleriyle yakın temasta bulunmaya ve fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri Eskişehir Rumelili İş İnsanları Derneği (ERİAD) ile bir araya geldi. 

ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna ve Yönetim Kurulu üyeleriyle dernek binasında yapılan görüşmede konuşan Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy kültürel zenginliği ve turistik ögeleri ile dikkat çeken Eskişehir’in bir göçmen kenti olması ile de bilindiğini vurgulayarak “Tarih, kültür ve medeniyet şehri güzel Eskişehirimizin kültürel çeşitliliğini yaşatmak ve şehrimizin aydınlık geleceği için maziden atiye herkesi kucaklayan bir köprü kurumayı önemsiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, şehrimiz tarih boyunca etnik ve kültürel çeşitliliğin, çok renkliliğin, merkezi olmuştur. Özellikle de Balkan Türkü hemşehrilerimizle olan ortak tarih ve kültürümüz ise bizleri birbirimize sarsılmaz değerlerle bağlayan unsurlarımızdır. Şehrimizde, hem ticarette hem de diğer alanlarda her kültürden hemşehrimizin kendi birikimi, gayreti, becerisi ölçüsünde yer aldığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Önemli olan ise birliğimize, beraberliğimize, dayanışmamıza ve şehrimizin yararına olacak ortak hedefler etrafında kenetlenme azmimize sahip çıkmamızdır. Bu sebeple Eskişehir Rumelili İş İnsanları Derneğimiz ile birlikte ortak akılla yapacağımız kolektif çalışmalar son derece kıymetli” dedi. 

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şentuna ise “Eskişehir Kent Konseyi ile yapacağımız çalışmalar bizim için çok önem taşıyor. Sürdürdüğümüz sıcak diyalogların, iş birliklerinin daha çok artmasını diliyoruz. Ortaklaşa çalışma alanlarını çoğaltmalıyız. Bu vesile ile Sayın Akçasoy ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@