banner298

banner194

Eskişehir Madencilik Kümesi hızlı başladı!

Bir süre önce gerçekleştirdiği seçimle yeni yönetimini belirleyen Eskişehir Madencilik Kümelenmesi, üye ilişkilerini güçlendirmek adına kollarını sıvadı.  

ESKİŞEHİR 20.12.2021, 14:38 20.12.2021, 20:55
Eskişehir Madencilik Kümesi hızlı başladı!

Üyeleri ile olan iletişimi ve iş birliği daha üst seviye taşımak, ortak sorunlara çözüm bulmak için yoğun saha ziyaretlerine başlayan Küme Üyeleri, bu kapsamda ilk olarak Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile bir araya geldi.

Vali Ayyıldız’a çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Küme Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir ve bölgesinin sahip olduğu maden potansiyelinin daha iyi değerlendirilmesi noktasında yapılabilecekler hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Vali Ayyıldız’a  yapılan ziyaret sonrası Küme Üyeleri, Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Magnesit A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Naim Nazım Güntut, Akdeniz Mineral A. Ş. Genel Müdürü Muzaffer Bayazit ile Şube Müdürü Ahmet Vedat Bayrak, Koçhanlar Maden Ltd. Şirket Müdürü Yaşar Koçhan, Çınarlar Maden ve Şahin Mineral yetkilileri ile bir araya geldi.   

Eskişehir Madencilik Kümelenmesi Başkanı Metin Çekiç, Başkan Yardımcıları Mehmet Rallas ve Hamza Tınas, Yönetim Kurulu Üyeleri Berna Kızılbük, Muzaffer Kızıldağ ile Metin Atıcı’nın katıldığı ziyaretlerde sektörel durum değerlendirilmesi de yaparak, istişareler gerçekleştirildi.

saglisolluhaber.com  

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@