Eskişehir Sanayi Odası açıkladı: O hizmetler ücretsiz!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Lojistik Danışma Masası ve toplantı salonları ile fuaye alanının ücretsiz kullanılabileceğini duyurdu... İşte detay...

ESKİŞEHİR 11.02.2022, 19:18 13.02.2022, 18:39
Eskişehir Sanayi Odası açıkladı: O hizmetler ücretsiz!

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) kurumsal sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, ESO üyelerinin, Lojistik Danışma Masasından ücretsiz olarak faydalanabileceklerini açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Eskişehir’de üreten, şehre değer katan ve ürünlerini dünyayla buluşturmak isteyen Eskişehir Sanayi Odası Üye firmaları, hedef pazarlara ulaşmada kolaylık sağlayacak lojistiğin az bilinen veya bilinmeyenleri hakkında ESO Lojistik Danışma Masasından ücretsiz faydalanabiliyor" denildi.

ESO, buna ek olarak bir duyuru daha yaptı. Duyuruya göre ESO'ya kayıtlı üyeler, odaya bağlı olan toplantı salonları ile sergi-fuaye alanını ücretsiz kullanabilecek.

İşte o açıklama: "TSE Güvenli Hizmet Belgesine göre şekillendirilen ESO Toplantı Salonlarını ücretsiz olarak kullanabilmektedir. Sergi, toplantı ve eğitimlerinizi güvenle gerçekleştirebileceğiniz salon tahsisi talepleriniz için Odanızla iletişime geçebilirsiniz."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@