Eskişehir Ülkü Ocakları'ndan aşure ikramı

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 3000 kişilik aşure dağıttı.

ESKİŞEHİR 24.08.2022, 17:17
Eskişehir Ülkü Ocakları'ndan aşure ikramı

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından, Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtımı yapıldı. Espark Ulus Heykeli, Yediler Parkı ve MHP (Eski) il binası önünde Ulus Heykeli önü (Espark yanı), MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nın önü ve Yediler Parkı Odunpazarı girişinde yapılan ikramda yaklaşık 3 bin kâse aşure dağıtıldı. 

Aşure ikramına Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy, Ocak yönetimi, Tepebaşı Ülkü Ocağı, Odunpazarı Ülkü Ocağı ve Yunusemre Ocak Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversite ve Asenalar teşkilatı, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ve yönetimi, MHP Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Başkanları ve yönetimi, meclis üyeleri, Kadın kolları, Eskişehir Kamu-Sen Temsilcisi ve bağlı sendika başkanları, STK ve dernek temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili ve binlerce vatandaş katıldı. 

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy yaptığı açıklamada "Hz. Hüseyin ve ehli beytin zalimlere karşı ettiği mücadele İslâm tarihinin mihveridir. Aşure ikramımızın bu mihveri idrâk etmeye vesile olmasını dileriz. Sanılmasın ki onlar şehit düşerek mağlup olmuştur... Onlar, en büyük muzafferiyetin mübeşşiridir. Türk milleti Yezidlere karşı mücadele etme azmini şehitlerin efendisi Hz. Hüseyin'den, Kerbela'dan almıştır. Cümle sahabinin şefaati üzerimize olsun. Bu minvalde, Eskişehir Ülkü Ocakları olarak Kent’imizin üç noktasında yaptığımız aşure ikramı davetine icabet eden herkesten Allah cc razı olsun… Aşure ikramında emeği geçen merkez ocağımızı, Odunpazarı, Tepebaşı, Yunusemre Ülkü Ocak başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@