banner298

banner194

"Eskişehirspor'u sonsuz bağlılıkla destekleyeceğiz"

Memleket Partisi Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Alat, Eskişehirspor'a Derincespor ile yapacağı maç öncesi başarılar diledi.

ESKİŞEHİR 03.09.2022, 16:28
"Eskişehirspor'u sonsuz bağlılıkla destekleyeceğiz"

Gökhan Alat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Bugün başlayan 2022-2023 sezonunda TFF 3. ligi 1nci grupta mücadele edecek Anadolu yıldızımız Şanlı Eskişehirspor’umuza 4 Eylül Pazar günü Belediye Derincespor ile yapacağı maç öncesi başarı diler, şehrimize puan ya da puanlar ile dönmesini temenni ederiz. 

Eskişehirspor Yönetim Kurulu’na, teknik ekibine ve değerli sporcularımıza sportif sakatlıklardan uzak, başarılı bir sezon diliyoruz. 

Kendi evimizde yapılacak ilk müsabakada tribünlerdeki yerimizi alarak sonsuz bağlılıkla destekleyecek ve Memleket Partisi Eskişehir örgütü olarak en kısa zamanda kulübümüzü ziyarete geleceğiz. 

Bilinmelidir ki! Eskişehirspor’umuzun hangi ligde, kaçıncı grupta oynadığının önemi yoktur. O lig ya da grup bizim için şampiyonlar ligidir. 

Son dönemde bir takım siyasi konulara maruz bırakılmak istenen Eskişehirspor kulübümüz için bu güne kadar elini taşın altına koyanlara, sorumluluk almaktan çekinmeyenlere, desteğini esirgemeyenlere ve büyük taraftar camiamıza teşekkürü borç biliyoruz. 

“19 Haziran 1965’ten beri bozuk düzene direniyoruz” ve “Yarım kaldı işimiz elbet bitireceğiz” diyen Büyük Eskişehirspor camiası ile aynı yolda yürüyoruz." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@