banner298

banner194

ESOGÜ'de Hasta Hakları Günü kutlandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 26 Ekim Hasta Hakları Günü kutlandı.

ESKİŞEHİR 25.10.2022, 17:36
ESOGÜ'de Hasta Hakları Günü kutlandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 26 Ekim Hasta Hakları Günü, Hastane Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinlik kapsamında Poliklinikler girişinde kurulan stantta vatandaşlara hasta hakları konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca serviste yatan hastalar ziyaret edildi. 

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Erben, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Yasemin Öz ve Doç. Dr. Mehmet Surhan Arda ile Hasta Hakları Sorumlusu Esin Gökalp ve birim personelinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, bilgilendirme yapılmasının yanı sıra hastaların sorumluluklarından da bahsedildi. Yapılan bilgilendirmede Hastane Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler Birimi’nin sorunların yerinde çözümlenmesini amaçladığı belirtilirken, hastaların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında birime başvuruda bulunabilecekleri, bununla birlikte hastalar ve hasta yakınlarının da hastane kurallarına uymaları gerektiği belirtildi. Etkinlik kapsamında serviste yatan hastalara yapılan ziyaret ise hastalar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@