ESTÜ'den flaş açıklama: Hasan Polatkan'da son durum ne?

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) tarafından yapılan açıklamaya göre Hasan Polatkan Havalimanı'na gerçekleşen sefer sayısı arttı... İşte detaylar...

ESKİŞEHİR 06.05.2022, 19:11 06.05.2022, 19:45
ESTÜ'den flaş açıklama: Hasan Polatkan'da son durum ne?

Kısa süre önce Zafer Havalimanı'nı canlandırmak amacıyla Hasan Polatkan Havalimanı'nın uçuşlara kapatılması gündeme gelmiş, AK Parti kurmaylarının devreye girmesiyle sorun çözülmüştü.

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) tarafından yapılan açıklamayla beraber, kriz döneminde azalan uçuşların hızla yükseldiği görüldü.

ESTÜ tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Yerleşkesi’nde yer alan Hasan Polatkan Havalimanına olan uçuşlar artmaya devam etmektedir. 2021 ve 2022 Mayıs ayı uçuş bilgileri görülebilmektedir. Türk Hava Yolları ise Hasan Polatkan Havalimanı’na uçuşlarına Mayıs ayı sonu itibariyle tarifeli olarak başlayacaktır. Hasan Polatkan Havalimanı şehrimize ve çevre illerimize hizmet etmeye bugüne değin olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öte yandan, ESTÜ tarafından paylaşılan grafiklerde, Hasan Polatkan Havalimanı'nda haftalık sefer sayısının 25'e yükseldiği görüldü.

2021 MAYIS AYI UÇUŞ TABLOSU:

2022 MAYIS AYI UÇUŞ TABLOSU:

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@