ETO AVANTAJ’dan yararlanan üye sayısı 2500’ü geçti

Şubat meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, ETO AVANTAJ uygulamasından yararlanan üye sayısının 2500’e ulaştığını ve yapılan kampanya sayısının 200’ü geçtiğini belirterek, son gerçekleştirilen “Bir Üye Bir Fidan” fidan dikimi kampanyasıyla birlikte ETO’nun Eskişehir’e 10 hatıra ormanı kazandırdığını kaydetti.

ESKİŞEHİR 28.02.2024, 12:02 28.02.2024, 12:08
ETO AVANTAJ’dan yararlanan üye sayısı 2500’ü geçti

Eskişehir Ticaret Odası’nda Şubat ayı meclis olağan toplantısı 27 Şubat Salı günü yapıldı. Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı. Toplantıda ETO’nun Şubat ayında gerçekleştirdiği faaliyetler video sunum olarak meclis üyeleriyle paylaşıldı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın Şubat ayında da üyelerin sorunlarını bakanlıklara, TOBB’a, kurum ve kuruluşlara ilettiğini belirterek, üyelerin yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Üyeler %60’a varan indirimli fiyatlardan yararlanıyor

Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin indirimli fiyatlardan yararlanarak hizmet almasını ve alışveriş yapmasını sağlayan ETO AVANTAJ uygulamasının son durumu hakkında bilgi veren Güler, ETO Avantaj uygulamasını kullanan kişi sayısının 2500’e yaklaştığını ve uygulanan kampanya sayısının da 200’ü aştığını söyledi. ETO AVANTAJ uygulaması sayesinde üyelerin %60’a varan indirimlerle alışveriş yaptıklarını veya hizmet aldıklarını belirten Güler, ETO AVANTAJ uygulamasını kullanan kişi sayısının artmasıyla birlikte uygulamayı tüm şehri kapsayan bir hale getirmeyi planladıklarını kaydetti.

Özel Eğitim Kuruluşları Tanıtım Günleri sektöre güç katacak

Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde 27-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Özel Eğitim Kuruluşları Tanıtım Günleri hakkında da değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, ilk kez düzenlenecek olan etkinlik sayesinde velilerin onlarca kurumun standını aynı mekan içinde ziyaret ederek, kurslar ve okullar hakkında detaylı olarak bilgi 

alabileceklerini kaydetti. Özel Eğitim Kuruluşları Tanıtım Günleri’nde 40’dan fazla özel eğitim kurumunun yer almasının planlandığını belirten Güler, etkinliğin Eskişehir Kitap Fuarıyla birlikte eş zamanlı olarak düzenleneceğini ve eğitim sektörüne güç katacağını dile getirdi.

ETO’nun hatıra ormanı sayısı 10’a ulaştı

Eskişehir Ticaret Odası’nın sosyal sorumluluk ve çevre bilinciyle hareket etmeye devam ettiğini belirten Güler, bu düşünceden hareketle “Bir Üye Bir Fidan” sloganıyla her bir ETO üyesi için fidan diktiklerini söyledi. Yeni açılacak olan ETO üyesi işletmeler için de fidan dikileceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, son yapılan fidan dikimi çalışmasıyla birlikte Eskişehir Ticaret Odası’nın 10’ncu hatıra ormanını hayata geçirdiğini sözlerine ekledi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@