ETO, organizasyonlarına hız kesmeden devam ediyor

Pandemi nedeniyle ara verilen yurt içi fuar organizasyonları Covid-19 tedbirleri altında yeniden düzenlenmeye başladı.

ESKİŞEHİR 01.10.2021, 14:58
ETO, organizasyonlarına hız kesmeden devam ediyor

ETO üyesi firmaların ve çalışanlarının ilgiyle takip ettiği ve ücretsiz olarak katıldığı yurt içi fuar organizasyonlarına pandemi nedeniyle ara verilmişti. Üyelerin ve çalışanlarının sağlığını korumak amacıyla ara verilen yurtiçi fuar organizasyonları, Covid-19 tedbirleri altında yeniden başladı. Fuar organizasyonlarına katılmak isteyen üyeler ve çalışanları bir dizi önlem eşliğinde yurt içi fuar ziyaretlerine katılabilecek. 

Aşı kartı veya negatif test şartı olacak 

Fuar ziyaretine katılabilmek için aşı olmayanlardan veya Covid-19 hastalığını geçirmemiş olanlardan son 48 saatte yapılmış negatif sonuçlu PCR testi talep edilecek. Fuar aracına binmeden önce tüm ziyaretçilerin aşı kartı, HES Kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapılacak. Ateş ölçümü sırasında 38 derece ve üzeri ateşi olanların araca binmesine izin verilmeyecek. Ayrıca seyahat boyunca araç içinde maske takılması zorunlu olacak. 

Sektörün öncü fuarları ziyaret edilecek 

ETO üyesi firmalar veya çalışanları fuar kayıt başvurularını daha önce olduğu gibi www.etonet.org.tr/fuarlar adresinden gerçekleştirecek. Yoğunluğu önlemek ve pandemi nedeniyle oluşacak tehlikelerin önüne geçmek amacıyla her fuar ziyaretine bir firmadan en fazla iki kişi katılabilecek. Organizasyonlarda her yıl olduğu gibi sektörde söz sahibi olan, yurt içi ve yurt dışında ilgiyle takip edilen fuarlara öncelik verilecek. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@