Genç ERİAD'dan 'yaza merhaba' buluşması

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ERİAD) Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen 'yaza merhaba' buluşması yoğun ilgi gördü.

ESKİŞEHİR 13.06.2023, 12:18
Genç ERİAD'dan 'yaza merhaba' buluşması

Eskişehir Binicilik Kulübünde gerçekleştirilen etkinliğe ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, Genç ERİAD Başkanı Can Kanışkan ve ERİAD üyeleri Aileleri ile birlikte iştirak etti. Eskişehir'in Sanayi ve iş dünyasında olduğu gibi renkli sosyal hayatının içinde de bir ve beraber olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Şentuna, bir gelenek haline gelecek bu organizasyonu tertip eden Genç ERİAD ve katılan tüm üyelere teşekkür etti. 

Gün boyu süren ve hem yetişkin hem de çocukların keyifle vakit geçirdiği etkinlikle ilgili ERİAD Gençlik Kurulu Yönetiminden Ekrem Can  Kanışkan, Merve Vapur, Umut Akbaş ve Emrah Bölükbaşı "ERİAD gibi köklü ve güçlü bir STK'nın genç temsilcileri olarak bir araya gelmek ve ufak bir mola vermek hepimiz için keyifli oldu. İnşallah bundan sonra da sık sık bir araya gelecek ve birliğimizi daha da güçlendireceğiz. Emeği geçen, katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Etkinlik gün boyu devam ederken ERİAD üyeleri ve çocuklar çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir gün geçirdiler.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@