Genç iş insanları Eskişehir'deki seçimlere damga vurdu

Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok, Eskişehir'de gerçekleştirilen oda seçimlerine dair bir açıklama yaptı.

ESKİŞEHİR 09.10.2022, 14:48
Genç iş insanları Eskişehir'deki seçimlere damga vurdu

Entok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Eskişehir’de geçtiğimiz hafta tamamlanan ETB, ETO, EOSB ve ESO seçimlerinin kazananı gençler oldu. 

ESGİAD üyesi Emirhan Çokaygil, Barıç Can Öztürk, Anıl Koçhan, Kasım Tümenci, Kaan Toraman ve Önder Erkul ETO yönetimi ve meclisinde, Kerem Toparlar ve Serdar Uğur Yalçın ESO meclisinde, Samet Özkaya ise EOSB yönetiminde görev alarak bizleri gururlandırmıştır. 

Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği olarak yeni oluşan meclis ve yönetim kurullarını tebrik ediyor, tüm başkanlarımıza tek liste ile girdikleri seçimlerde genç iş insanlarına verdikleri değer ve sorumluluk adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Bizler için seçim sürecinin önemli bir kazananı gençler dolayısı ile Eskişehir olmuştur. Sadece komitelerde değil, yönetim kurulları ve meclislerde şehrin genç iş insanlarının çoğalması ve ekonomiyi yönetecek kadroların yaş ortalamasının düşmesi ve gençlerin etkin görevlere layık görülmesi Eskişehir’in dönüşümüne ve vizyonuna eminiz ki çok büyük katkılar sunacaktır. 

ESGİAD olarak bu değişim sürecine dikkat çekmek ve bu olumlu örneğin şehrin tüm kurumlarına örnek teşkil etmesini istiyoruz. 

Daha önce de belirttiğimiz gibi ESGİAD Eskişehir’de yaşanacak her seçimde taraftır. Tarafımız gençliktir. Bu şehrin genç iş insanlarının hangi stk, siad, parti ve kurumda olduğunu ayırt etmeksizin enerjisine, vizyonuna, şehre katacağı katma değere sonuna kadar kefil olduğumuz gibi taraf olduğumuzun da bir kez daha altını çizmek isteriz. 

Şehre yönetecek, şehre yön verecek tüm iş kolları, meslek örgütleri ve ilerleyen aylarda yaşanacak seçim süreçlerinde de dün seçim süreçlerinde olduğu gibi yarın da arkasında duracağımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 

Bizlere güvenen ve bu güveni eylemleri ile gösteren tüm başkanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz." 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@