Güler'den Toprak bebek için mektuplu çağrı

ETO Başkanı Metin Güler, SMA Tip2 hastalığıyla mücadele eden Toprak bebeğin tedavi ücreti için iş camiasına mektup yazarak destek çağrısında bulundu.

ESKİŞEHİR 15.07.2021, 11:39 16.07.2021, 14:19
Güler'den Toprak bebek için mektuplu çağrı

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı (ETO) Metin Güler, SMA Tip2 hastalığıyla savaşan Toprak bebeğin tedavisi için gerekli olan paranın toplanması için ikinci kez girişimde bulundu. Toprak Bebek için düzenlenen bağış kampanyasına destek olduğunu daha önce sosyal medya hesaplarından açıklayan ve kampanyaya destek çağrısında bulunan Güler, bu kez yazdığı mektupla Eskişehir’in iş camiasına seslendi. Güler mektubunda, Toprak bebeğin SMA Tip2 hastalığıyla kahramanca mücadele ettiğini belirterek, Toprak bebeğin tedavi olabilmesi için bağış kampanyası düzenlendiğini ve bu kampanyanın devam ettiğini kaydetti.

Kampanyaya destek olanlar için yemek tertip edilecek

Toprak bebeğin tedavisi için ihtiyaç duyulan meblağın %21’inin toplandığını ve tedavi giderleri için 10 milyon liradan fazla desteğe ihtiyaç duyulduğunu belirten Güler, Eskişehirli iş insanlarının bu çağrıya sessiz kalmayacağını umduğunu söyledi. Eskişehir’in iş camiasının çok duyarlı olduğunun altını çizen Güler, kampanyaya 20.000 TL ve üzeri destekte bulunacak iş insanlarını Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun düzenleyeceği özel yemek programında ağırlayacağını söyledi. 

Toprak bebek zamanla yarışıyor

Toprak bebeğin tedavi olma fırsatını bulabilmesi için önünde kısa bir zamanın kaldığını belirten Güler, Toprak bebeğin Eskişehir’in çocuğu olduğunu ve tedavi için gereken bağışın Eskişehirli iş insanlarının desteğiyle daha kolay temin edilebileceğini ifade etti. 

ETO Başkanı Metin Güler mektubunda şu ifadelere yer verdi: 

"Bugün bu mektubu size Eskişehir Ticaret Odası Başkanı olarak değil; sahip olduğunuz duyarlılığı bilen bir dostunuz ve iki evlat babası Metin Güler olarak yazıyorum.

Mutlaka çeşitli mecralarda gördünüz; Eskişehirli yavrumuz Toprak SMA Tip 2 hastası ve hastalığıyla kahramanca mücadele ediyor. Evladımız Toprak’ın ailesi de uzun süredir Toprak’ın tedavisi için gerekli parayı bulmaya çalışıyor. Bunun için Valiliğimizin de onayladığı bir kampanyayı sürdürüyorlar.

Bu noktada biz de Eskişehir Ticaret Odası olarak bu mücadeleye elbette kayıtsız kalmıyoruz. Hem şahsım, hem işletmem, hem de Eskişehir Ticaret Odası yönetimi olarak yavrumuzun kampanyasına yürekten destek verdik. Türkiye’nin 365 Oda Borsasından destek talep ettik; evladımızın tedavisi için başlatılan kampanyayı ulusal bir boyuta taşıdık.

Ancak size yazdığım gün itibariyle yavrumuzun tedavisi için ihtiyaç duyulan meblağın %21’i toplanabilmiş durumda. Hala 10 Milyon TL’yi aşan bir desteğe ihtiyaç var.

Bildiğiniz gibi Toprak yavrumuza da uygulanması hedeflenen tedavinin bir yaş ve kilo kısıtı bulunuyor. Bu nedenle maalesef süremiz çok daralmış durumda. Bir baba ve bir Eskişehirli olarak bu durumdan büyük üzüntü duyuyorum.

Değerli meslektaşım,

Eskişehir’in iş insanlarının duyarlılıkları konusunda hiçbir acaba olmadığı hepimizin malumu. Ancak yavrumuzun tedavisinin, biz iş insanlarının daha fazla desteğine ihtiyaç duyduğu da ortada.

Yavrumuz Toprak Eskişehirimizin çocuğudur; bu nedenle sevgili Toprak’a maddi destekte bulunmanızı istirham ediyorum. Lütfen bu talebimi bir baba ve bir dostunuz olarak sizden kişisel ricam olarak kabul edin.

Biz de bu anlamda kampanyaya hareket katmak için bir destek kurguladık; kampanyaya 20.000 TL ve üzeri destekte bulunacak iş insanlarımızı, sevgili evladımızı tedaviye uğurladıktan sonra gerçekleştireceğimiz özel yemekte Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu olarak ağırlayacağız.

Hassasiyetiniz için en derin şükranlarımı sunuyor, destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Valilik onaylı TL bağış hesabı: TR55 0013 4000 0110 4110 8000 01" 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@