banner194

Günay: Sizler bizim başımızın tacısınız

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Çifteler ilçesine bağlı Abbashalimpaşa Köyü'nü ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 08.08.2022, 16:08
Günay: Sizler bizim başımızın tacısınız

Ziyaret esnasında Günay'a Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, İl yönetiminden Dış İlçe Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koordinatörü Metin Tunaboy, İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Can eşlik etti. Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Günay, “Muhtarlıkta Mahalle Muhtarı Halit Özden ve köy sakinleri ile bir araya geldik. Hemşerilerimiz talep ve isteklerini iletti. Uzun uzun sohbet ettik, yapabileceğimiz konuları not aldık, sorumluluk alanımız dışında kalan hizmetler konusunda bilgi verdik. En büyük istekleri köylerine doğalgaz gelmesi. İnşallah o da yakın bir zamanda gerçekleşir, ancak şu anda tüm Türkiye genelinde ilçeler tamamlanıyor. Tarımla uğraşan vatandaşlarımızın çok somut talepleri oldu. Hepsini ileteceğiz inşallah” dedi. 

ÇİFTELER’DE İKİNCİ KÖY DURAĞI SAİTHALİMPAŞA 

Prof. Emine Nur Günay ‘Köy Köy Eskişehir’ projesi kapsamında köyleri gezmeye devam ediyor. Çifteler’de ikinci Köy durağı Saithalimpaşa oldu. Mahalle Muhtarı Talat Karagöz ve köy sakinleri ile bir araya geldi. Günay, “Bu köyümüzde de talepler benzer oldu. Gerekli bilgileri aktardık, sorularını cevaplandırdık. Aldığımız notlar çerçevesinde ilgili kurumlar ile iletişime geçilecek ve Muhtarımıza gelişmeler bildirilecek” ifadelerini kullandı. 

KÖYLERDE ŞEHİT AİLE ZİYARETLERİ 

Emine Nur Günay, eşlik eden heyet ile Abbashalimpaşa köyünde ikamet eden Şehit Fahrettin Özden’in babası Halit Özden’i ziyaret etti. Günay, “Şehitlerimizin hakkını millet olarak ödeyemeyiz. Mertebesi en yüksek makamladalar. Bizler de şehit ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz, hatırlarını soruyor, isteklerini öğreniyoruz. Şehidimiz için dua okuduk. Cumhurbaşkanımızın özel selamlarını ilettik. Halit Bey bize yıllardır topladığı tarım aletlerini gösterdi. Adeta müze olmuş, antika değeri olan bir çok aleti doğal ortamda sergiliyor" diye belirtti.

Günay, daha sonra Saithalimpaşa köyünde Şehit Kemal Karagöz’ün anne ve babası Talat ve Halime Karagöz’ü ziyaret etti. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Günay, “Sizler bizim başımızın tacısınız, millet olarak hakkınızı ödeyemeyiz. Cumhurbaşkanımız şehit aile ziyaretlerinde selamımı iletin diyor, bizler de aracıyız. Çok şükür ailelerimiz yalnız değil, tüm desteklerden yararlanıyorlar. Yine isteklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Bizlerin tek istediği ise dualarınız" dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@