banner298

banner194

Hanifi Şimşek TÜMMER'e aday!

Eskişehir Sanayi Odası Üyesi Hanifi Şimşek, Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği’ne (TÜMMER) başkan adayı olduğunu açıkladı.

ESKİŞEHİR 10.03.2022, 15:34
Hanifi Şimşek TÜMMER'e aday!

Eskişehir Sanayi Odası Üyesi, Şimşekler Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Şimşek, Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği’ne (TÜMMER) başkan adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin etkin ve sektörünün güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan TÜMMER’in iki dönemdir başkan vekilliğini üstlendiğini ifade eden Şimşek, birlik içerisinde yer alan dernek başkanları ile yaptığı istişareler sonrası bu kararı aldığını belirtti.

Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliğinin sektörün öncü kurumlarından biri olduğuna değinen Hanifi Şimşek, “Doğal taş sektörünün gelişimi için faaliyet gösteren TÜMMER’in yönetim kurulunda iki dönemdir Başkan Vekili sıfatı ile hizmet etmekteyim. Başkanımız ve Dernek başkanları ile yapmış olduğumuz, istişareler sonucunda adaylığımı resmen açıklıyor ve sizlerle, sektörümle paylaşıyorum. İnşallah bundan sonra da aynı samimi duygu ve düşünceyle sektörüme ve TÜMMER’deki hizmetlerime devam edeceğim. Sektörümüze ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@