Harun Adıgüzel Kanal 26'da!

RULDER Rulman İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Başkanı Harun Adıgüzel, Kanal 26 ekranlarında yayınlanan 'Arif Anbar ile Cumartesi' programının canlı yayın konuğu olacak.

ESKİŞEHİR 24.12.2021, 15:03 25.12.2021, 14:33
Harun Adıgüzel Kanal 26'da!

Kanal 26 ekranlarında her Cumartesi canlı olarak yayınlanan 'Arif Anbar ile Cumartesi' programının 25 Aralık Cumartesi (yarın) günü konuğu, RULDER Rulman İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Başkanı Harun Adıgüzel olacak.

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar'ın sorularını yanıtlayacak olan Başkan Adıgüzel, Eskişehir sanayisi ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Harun Adıgüzel kimdir?

1956 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Gazi Üniversitesi’nden makina mühendisi olarak mezun oldu. Almanya’da doktora çalışmasına başladı ve ihtisas konusunu Rulman olarak belirledi. Türkiye’nin ilk rulman fabrikasının kuruluşunda bulundu. 12 yıl çeşitli firmalarda görevlerde bulunduktan sonra kendi şirketini kurdu. Sırasıyla; Romanya, Türkiye, Macaristan ve Hindistan olmak üzere 2’si Türkiye’de toplam 5 rulman fabrikasının kuruluşunda bizzat yer aldı. Harun Adıgüzel geçmişte siyasi faaliyetlerde de yer alırken, bir de ‘İkinci Kartal Hayatı’ isimli kitabı bulunmaktadır.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@