banner298

banner194

Zafer, Hasan Polatkan Havalimanı'nın!

AK Parti'nin Eskişehir kurmayları, Hasan Polatkan Havalimanı sorununu çözmek üzere Ulaştırma Bakanı'yla görüştü... Uçuşlar devam edecek... İşte detaylar...

ESKİŞEHİR 29.03.2022, 17:33 30.03.2022, 17:46
Zafer, Hasan Polatkan Havalimanı'nın!

Zarar eden Zafer Havalimanı'nı canlandırmak amacıyla Hasan Polatkan Havalimanı'nın uçuşlarının sonlandırılmasına karar verilmişti.

Söz konusu girişim, Eskişehir'de büyük tepkiye neden oldu.

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan bugün sorunu çözmek için Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve bakanlık yetkilileri ile bir araya geldi.

Yapılan istişareler sonucunda, Hasan Polatkan Havalimanı'nda yapılan uçuşların aynı şekilde devam etmesine karar verildi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili konu çözülmüştür. Seferler devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür ederiz."

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise şunları söyledi: "Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili konu çözülmüştür. Seferler devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ederiz."

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak müjdeyi şöyle paylaştı: "Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili konu çözülmüştür. Seferler devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür ederiz."

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı ise, "Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili yaşanan sorun çözülmüştür. Seferler eskiden olduğu gibi devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye yazdı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan ise şunları aktardı: "Eskişehir Hasan Polatkan Hava limanı ile ilgili konu çözülmüştür .Seferler devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'na⁩ teşekkür ederiz."

Nabi Avcı'nın Ankara'daki kozu büyük olacak: https://www.saglisolluhaber.com/nabi-avci-nin-ankara-daki-kozu-buyuk-olacak-makale,93.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@