Hastane yönetiminden maske olayı hakkında açıklama

Gazeteci Arif Anbar Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde gözlemlediği bir olayı kaleme almıştı. Hastane yönetiminden olaya ilişkin açıklama geldi: Kabul edilemez! İşte detaylar...

ESKİŞEHİR 23.08.2021, 13:08 24.08.2021, 12:12
Hastane yönetiminden maske olayı hakkında açıklama

Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar, dün gece kaleme aldığı 'Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde maske skandalı' başlıklı yazısında, hastanenin aşı servisinde yaşadıklarını anlatmış, maske takmayan bir personelin varlığından bahsetmiş ve salgın sürecinde yaşanan bu hadisenin doğru olmadığını ifade etmişti.

Anbar'ın aktardıkları sonrasında hastane yönetiminden, "salgın sürecinde özellikle bir hastanede böyle bir olayın gerçekleşmesinin kabul edilemez olduğu, olay hakkında hassasiyet gösterileceği ve benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı" bilgisine ulaşıldı.

Arif Anbar'ın konuya ilişkin yazısına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın:

https://www.saglisolluhaber.com/yunus-emre-devlet-hastanesinde-maske-skandali-makale,51.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (1)
ERTUĞRUL ALTINEL 3 yıl önce
ARİF BEY. HASTANENİN AKSAYAN YÖNÜNÜ YAZDIĞINIZ İİÇİN SİZDEN ALLAH RAZI OLSUN: SİZİ ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. BU YAZIYI KALEME ALDIĞINIZ İÇİN SİZİ TEBRİK EDERİM: SELAMLAR. ERTUĞRUL ALTINEL...EMEKLİ EMİRDAĞ HUZUREVİ MÜDÜRÜ...ESKİŞEHİR.
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@