Hüseyin Akçar, Sağlı Sollu Haber’de!

Eskişehir’in renkli simalarından olan, hukuk, siyaset ve sanat alanlarında faaliyetlerini sürdüren Hüseyin Akçar, Sağlı Sollu Haber ailesine katıldı.

ESKİŞEHİR 20.05.2021, 17:55
Hüseyin Akçar, Sağlı Sollu Haber’de!

Aktif olarak avukatlık yapan Hüseyin Akçar, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde ‘Sui Generis’ tiyatro grubunu kurdu. Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Sonrasında CHP Eskişehir İl Başkan Yardımcısı olarak da görev üstlenen Akçar, şu an Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor. Aynı zamanda Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Akçar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde misafir öğretim üyesi olarak ‘Doktor ve Hasta İletişiminde Beden Dili ve Diksiyonun Gücü’ adlı dersi veriyor. Akçar, Anadolu Üniversitesi Halk Bilim Araştırmaları Merkezi Danışma Kurulu üyeliği görevinde de bulunuyor.

Sağlı Sollu Haber ailesine katılan; hukuk, siyaset ve sanat konularına ilişkin yazıları-söyleşileri ile kamuoyuyla buluşacak olan Hüseyin Akçar’ın ilk yazısı yarın.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@