İnönü artık PTT'nin pulları arasında!

İnönü Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere posta pulu bastırıldı...

ESKİŞEHİR 18.02.2022, 12:28
İnönü artık PTT'nin pulları arasında!

İnönü Belediyesi tarafından Türkiye ve yurt dışına posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı.

Pullar Eskişehir PTT Başmüdürü Tufan Üner tarafında Başkanlık makamında İnönü belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a takdim edildi. Üzerinde İnönü Belediyesi tarafından ilçede yapılan kalıcı eserlerin ve ilçeye özgü doğal yollarla üretimi gerçekleştirilen manda kaymağı, balı ve pekmezinin fotoğraflarının bulunduğu posta pulu sayesinde İnönü’nün tanıtımı sağlanıyor.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, ilçenin ve belediyenin kalıcı eserlerinin yer aldığı kişisel pulların güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek ilçenin sembol değerlerinin üzerinde bulunduğu posta pulları ülke genelinde ve yurt dışında da yer alacağını belirterek pulları teslim eden Eskişehir PTT Başmüdürü Tufan Üner’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@