banner298

banner194

İşte, Yılmaz Büyükerşen'in 2022'den beklentisi!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, yeni yıla girerken bir mesaj yayınladı...

ESKİŞEHİR 31.12.2021, 14:17
İşte, Yılmaz Büyükerşen'in 2022'den beklentisi!

2022 yılının çağdaş ve aydınlık yarınları yeşertmesini temenni eden Başkan Büyükerşen, mesajında şu ifadeleree yer verdi:

“2021 yılı pandemi, ekonomik kriz gibi etkenlerle hepimiz için oldukça zor geçen bir yıl oldu. 2021 yılını geride bırakırken, diliyorum ki 2022 yılı yüreğimizde yeni umutları, yeni hedefleri çağdaş ve aydınlık yarınları yeşerten bir yıl olsun. Ülke olarak hem hüzünlü hem de yorucu bir sene geçirdik. Yaşadığımız bu kötü günler bizlere birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, demokrasinin ve özgürlüklerin önemini bir kez daha hatırlattı.

2021 yılında meydana gelen doğal afetler, seller ve yangınlar ise çevremizi ve doğamızı korumanın değerini anımsattı. Bu bilinçle bizler de belediyemizde hem sosyal yardım projelerimizi arttırdık hem de çevre bilinciyle oluşturduğumuz projelerimize yenilerini ekledik. Büyükşehir Belediyesi olarak 22 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yılda da projelerimizle aydınlık ve çağdaş Eskişehirimize değer katmaya devam edeceğiz.

2022 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@