İstikbal gazetesi el değiştirdi! Tohan Hazinedar kimdir?

Eskişehir'in köklü gazetelerinden İstikbal gazetesi el değiştirdi... Gazete, iş insanı Tohan Hazinedar tarafından alındı... İşte detaylar...

ESKİŞEHİR 20.06.2022, 17:28 20.06.2022, 18:57
İstikbal gazetesi el değiştirdi! Tohan Hazinedar kimdir?

20 Ocak 1950 yılında kurulan ve Eskişehir'in marka gazetelerinden olan İstikbal gazetesi 72 yıl sonra el değiştirdi ve gazetenin yeni sahibinin İş İnsanı Tohan Hazinedar olduğu açıklandı.

Gazetenin 36 yıldır çalışanı olan ve uzun süreden beri yazı işleri müdürlüğü görevinde bulunan Murat Taşkın, duygu dolu bir veda yazısının ardından gazeteden ayrıldığını açıkladı.

Murat Taşkın'ın yerine ise, yine gazetede uzun yıllardır görev yapan Sedat Aydoğan atandı.

İstikbal gazetesi'nin bugünkü sayısında (20.06.2022) gazetenin el değiştirdiği, şu ifadelerle okuyuculara duyuruldu:

"Eskişehir’in en köklü gazetelerinden olan ve habercilik anlayışı ile sadece şehrimizden değil, ülkemizin her yerinden büyük takdir kazanmış İstikbal Gazetesi, yoluna yeni yönetimi ile devam edecek. Tarafsız haberciliği, özgür yorumları ve dolu dolu içeriği ile 2010 Yılında da “Türkiye’de Yılın En İyi Yerel Gazetesi” ödülünü hak ederek kazanan gazetemiz, bundan sonra Tohan Hazinedar’ın sahipliğinde yayın hayatını sürdürecek. İstikbal Gazetesi, önümüzdeki süreçte de ülkemizin en saygın iş insanlarından Tohan Hazinedar’ın girişimleri sonucu Eskişehir basınına yeni değerler katacak. Yeni dönemde ise, ses getirecek ve beğenilecek içeriklerimiz ile okurlarımızın karşısında olmaktan mutluluk duyacağız. Bu vesileyle gazetemizden ilgisini eksik etmeyen şehrimize ve okurlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız."

TOHAN HAZİNEDAR KİMDİR?

Tohan Hazinedar, 1 Ocak 1971 yılında Ordu’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Fatsa’da, liseyi Samsun 19 Mayis Lisesi’nde, üniversiteyi ise Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Daha sonra Yibitas-Lafarge firmasinda 8 ay calıştıktan sonra İngilizce öğrenmek ve yüksek eğitimi için 1996 yılında ABD, Indiana’ya giden Hazinedar, 2003 yılında Indiana Üniversitesi’nde MBA masterını tamamladıktan sonra New Jersey’de kurduğu Otto Tile firması ile 2006 yılında iş hayatına giriş yaptı. Hazinedar, 2018 yılında Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Başkanlığına seçilmişti. 

İstikbal gazetesi'nin yeni sahibi Tohan Hazinedarın bu açıklamalarını hiç okudunuz mu? Okumak için linke tıklayın: https://www.saglisolluhaber.com/gundem/istikbal-gazetesi-nin-yeni-sahibi-tohan-hazinedarin-bu-aciklamalarini-h8823.html

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@