İsveç Ankara Büyükelçisi Başkan Büyükerşen ile görüştü!

İsveç Ankara Büyükelçisi olarak göreve başlayan Staffan Herrström, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e tanışma ziyaretinde bulundu.

ESKİŞEHİR 18.11.2021, 13:45
İsveç Ankara Büyükelçisi Başkan Büyükerşen ile görüştü!

Ziyarete Büyükelçilik Başmüsteşarı Louise Morsing ve Siyasi Müşaviri Serkan Taş ile birlikte katılan İsveç Büyükelçisi Staffan Herrström, sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Eskişehir hakkında bilgi alarak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istediğini dile getirdi.

Özellikle gençler ile ilgili yeni projeler gerçekleştirmek istediklerini belirten Büyükelçi Staffan Herrström ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade eden Başkan Yılmaz Büyükerşen, “Gençlerimiz bizler için çok değerli. Gelecek nesiller için proje üretmek en önemli konulardan biri” dedi.

Başkan Büyükerşen, Staffan Herrström için “Zamanı Durduran Saat Kitabı”nı imzalayarak hediye etti. Ziyaret, Büyükelçi Staffan Herrström ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in en kısa zamanda tekrar bir araya gelme dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandırıldı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@