İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

İYİ Parti Eskişehir Gençlik Kolları heyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Sağlı Sollu Haber’i ziyaret etti...

ESKİŞEHİR 10.01.2022, 12:13 11.01.2022, 14:18
İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan Sağlı Sollu Haber'e ziyaret!

Ziyarette, İYİ Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar’a, Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Beyza Nur Akkaya, yönetim kurulu üyeleri İhsan Alaftar, Görkem Erpek ve Melih Can Kazangirler eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Sağlı Sollu Haber Genel Yayın Yönetmeni Arif Anbar ile görüşen İYİ Parti heyeti, medyanın var olan sorunları hakkında görüşlerini aktardılar ve İYİ Parti Genel Merkezi’nin sorunların çözümüne ilişkin çalışma içerisinde olduğunu belirttiler.

Görüşme süresi boyunca partinin çalışmaları hakkında da heyet adına bilgi veren İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar, şu ifadeleri kullandı: “Şu an için Eskişehir’de 4 bin 700 civarında üyemiz var. Gençlik kolları üye sayımız ise 400. Biz bu sayıyı yukarı taşımak istiyoruz ve bu kapsamda çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda İl başkanımız Eren Ekmen’in de genç bir isim olması, çalışmalarımızın daha verimli geçmesini sağlıyor. Sürekli olarak bize sorumluluk veriyor ve bizi çok daha iyi anlıyor. Gençliğin sorunlarına da hakim olması münasebetiyle yaptığımız çalışmalar daha hedef odaklı oluyor."

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@