Jeofizik mühendislerinden Büyükerşen’e ziyaret

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Berrin Koç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

ESKİŞEHİR 15.03.2023, 17:29
Jeofizik mühendislerinden Büyükerşen’e ziyaret

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Berrin Koç ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik ziyaretler sürüyor. Jeofizik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Berrin Koç ve yönetim kurulu üyeleri Büyükerşen’e bir ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci’nin de yer aldığı ziyarette Berrin Koç, Başkan Büyükerşen’e oda faaliyetleri ve mesleki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Koç nazik misafirperverliği nedeniyle Büyükerşen’e teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen de Berrin Koç ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Karşılıklı görüş alışverişi ve olası işbirliklerinin görüşüldüğü ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@