banner298

banner194

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Çekiç'in hatırası ETO'da yaşatılacak

Ticaret Odası’nın 2018-2022 dönemi son meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, geçtiğimiz ay vefat eden Mustafa Çekiç’in adının ETO Meclis Salonu’nda yaşatılacağını söyledi.

ESKİŞEHİR 28.09.2022, 13:05 28.09.2022, 20:10
Kazada hayatını kaybeden Mustafa Çekiç'in hatırası ETO'da yaşatılacak

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2018-2022 dönemi son meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, 2018-2022 döneminde görev yapan meclis üyeleriyle beraber büyük işlere imza attıklarını belirterek, emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Ara, 1 Ekim Cumartesi günü ETO’nun organ seçimlerinin gerçekleşeceğinin altını çizdi. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, 2018 Nisan ayından beri devam eden dönemin sonuna geldiklerini belirterek, ETO meclisinin pandemi başta olmak üzere çok zor zamanlarda sorumluluk üstlendiğini, üyelerin sorunlarının çözümünde öncülük ettiğini söyledi. 

Meclisimizle beraber kalıcı eserlere, projelere imza attık 

ETO olarak üyelerinin taleplerini yerine getirmek, ticaretin sorunlarını çözmek için her platformda çaba gösterdiklerini belirten Güler, odayı başarıyla temsil etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı. ETO’nun gerçekleştirdiği projelerde meclis üyelerinin ve tüm organ üyelerinin katkısı ve emeği olduğuna dikkat çeken Güler, oda olarak kalıcı eserlere, projelere ve ilklere imza attıklarını dile getirdi. ETO üyelerinin 1 Ekim Cumartesi günü ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde sandık başına gideceğini kaydeden Güler, üyelerden bir dönem daha için yetki isteyeceklerini ifade etti. Güler, önümüzdeki dönemde de ETO üyelerinin ticaret hacimlerini geliştirmek, Eskişehir ekonomisini büyütmek, yatırımları, ihracatı ve istihdamı artırmak için çalışacaklarının altını çizdi. 

Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi 

ETO meclisi olarak zor zamanlar yaşadıklarını da kaydeden ETO Başkanı Metin Güler, geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu eşiyle birlikte vefat eden Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç’in adını yaşatmak için odanın meclis salonunun ismini “Mustafa Çekiç Meclis Salonu” olarak değiştirdiklerini kaydetti. Meclis Divan Katibi Merhum Mustafa Çekiç’in babası Hasan Çekiç ise yaptığı konuşmada gösterilen vefa ve nezaket dolayısıyla ETO Başkanı ve oda yönetimine teşekkür etti. Toplantının ardından ETO Başkanı Metin Güler ve Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara tarafından 2018-2022 yılları arasında ETO meclis üyesi ve Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapanlara teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreninin ardından da ETO meclis salonunun tabelası Mustafa Çekiç Meclis Salonu olarak değiştirildi. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@