Kazım Kurt, Ekrem Birsen ile buluştu

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, meslek odaları, sendikalar ve demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

ESKİŞEHİR 27.07.2022, 15:44
Kazım Kurt, Ekrem Birsen ile buluştu

Başkan Kurt’u son olarak Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı. 

Ziyaret sırasında Başkan Kurt ile Birsen bir süre sohbet etti. Başkan Kurt ile Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği genel kurul sürecini konuştuklarını söyleyen Ekrem Birsen, Eskişehir halkı ve sanatkârları için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Odunpazarı Belediyesi ile uyum içinde çalışmak istediklerini dile getiren Birsen, Eskişehir halkının menfaatine olacak tüm çalışmalara destek olacaklarını belirtti. Birsen, konukseverliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. 

Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden birlik başkanı seçilen Ekrem Birsen’i tebrik etti. Birsen ile yönetim ve denetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin katılımcı bir belediye olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle meslek odaları, sendika ve demokratik kitle örgütleri ile temas halinde olduklarını kaydeden Başkan Kurt, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile de bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Başkan Kurt, ziyaretleri için Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerine teşekkür etti. 

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@