Kazım Kurt öğrenci evinde!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medyadan kendisini evlerine çay içmeye çağıran Volkan Özkan'ı evinde ziyaret etti...

ESKİŞEHİR 06.03.2022, 13:27
Kazım Kurt öğrenci evinde!

Özkan ve arkadaşları ile çay içen sohbet eden Başkan Kurt, gençlerin gelecek planlarını dinledi. Siyasetten, derslere birçok konuda gençlerle sohbet eden Başkan Kurt, Özkan ve arkadaşlarına konuk severlikleri için teşekkür etti.  

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye 500 TL ulaşım desteği sağlayacağını açıkladıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencisi Volkan Özkan, sosyal medyadan Başkan Kurt'a teşekkür ederek, Başkan Kurt'u evlerinde çay içmeye davet etti.  Davet üzerine Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olan Özkan'ın Büyükdere Mahallesinde bulunan evine giden Başkan Kurt, burada Özkan ve arkadaşlarıyla bir araya geldi. Özkan ve arkadaşlarıyla çay içip, güncel siyasetten, ekonomik krize ve derslere kadar birçok konuda sohbet etti. Gençlerin gelecek planlarını öğrenen Başkan Kurt, onlara mutlu, sağlıklı ve başarılı bir gelecek diledi.  

ULAŞIM DESTEĞİ BAŞVURULARI 11 MART'A UZATILDI

Ekonomik krizin zor şartlarda eğitim hayatını sürdüren öğrencileri derinden etkilediğini belirten Başkan Kurt, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti. Bu desteğin her zaman devam edeceğinin altını çizen Başkan Kurt, ulaşım desteği başvurularını gelen yoğun talep üzerine 11 Mart Cuma gününe kadar uzattıklarını açıkladı. Başkan Kurt, davetleri ve güzel sohbetleri için Volkan Özkan ve arkadaşlarına teşekkür etti. 

"HER ZAMAN YANIMIZDA OLAN BAŞKAN KAZIM KURTA TEŞEKKÜR EDERİM"

Başkan Kurt'a ziyaretleri için teşekkür eden Volkan Özkan, ekonomik kriz ve sonrasında gelen zamların kendilerini çok etkilediğini belirtti. Başkan Kurt'un ulaşım desteğinin üniversite öğrencilerinin üzerindeki yükü hafifleteceğini söyleyen Özkan, Başkan Kurt'un her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade ederek, "Her zaman yanımızda olan, bizden desteğini esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

saglisolluhaber.com

Yorumlar (0)
10
açık

Gelişmelerden Haberdar Olun

@